Nacht van Spakenburg

vrijdag 20 september 2024

 
Vervolgdata
zaterdag 21 september 2024
Locatie
Spakenburg
 

De nacht van Spakenburg is een wel bekende Presentatie tocht. In de vorige edities mochten er een keer zo ruim 200 boten starten! Wegens de komst van het fonteinkruid heeft de commissie besloten de wedstrijd niet meer te organiseren. Nu in 2024 wordt de tocht weer georganiseerd. Deze editie doen is alleen voor de scherpjachten die de ronde nog een keer willen varen. Het doel van de tocht is uiteraard de nacht uitvaren!

 

Dit evenement wordt georganiseerd door WSV De Eendracht in Spakenburg

Opgegeven schepen worden ingedeeld in 3 klasse: SW Hoog, SW Laag, Sport. Alle schepen varen onder een SW-rating. Deze zal worden verrekend met de uiteindelijke gezeilde tijd. Dit wordt gedaan zodat iedereen gelijke kansen krijgt op basis van de opgegeven informatie.

De tocht zal worden gestart op vrijdag 20 september. Na het palaver in het clubhuis van WSV de Eendracht zal de eerste start plaatsvinden rond 18:00, de laatste start zal rond 18:30 zijn. De tocht wordt gevaren in de nacht op het Markenmeer. Er worden banen uitgestippeld voor de verschillende klasse. Hierbij wordt er rekening gehouden met bekende plekken van het fonteinkruid en de vaargeul.

De deelnemende jachten zullen op zaterdag rond het middaguur finishen. In de avond zal er voor de deelnemers een buffet worden georganiseerd. Na het buffet vindt de prijsuitreiking plaats. De prijs uitreiking zal plaatsvinden om 19:30.

 

 

Z&MV DE ZUIDWAL

logo-zuidwal-trans

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:
Hulckesteijn 4
3861 MZ NIJKERK

Correspondentieadres:
Postbus 220
3860 AE NIJKERK

BEL ONS

Clubhuis: 033 303 07 75

Havenmeester: 06-30422407