De Zuidwal kent een groot aantal zeer aktieve vrijwilligers !

 

De Zuidwal "drijft" op een groot aantal vrijwilligers. Dat zijn leden met hart voor de vereniging; zonder vrijwilligers geen Zuidwal. De vrijwilligers werken in commissies, die bepaalde taken vervullen.

Een aanzienlijk deel van de dagelijkse werkzaamheden wordt uitgevoerd door vrijwilligers in samenwerking met de havencommissarissen en de havenmeester. Daarmee dragen zij bij aan de ontwikkeling en het behoud van een hoogwaardige en een voor iedereen leefbare haven. 

De maandagploeg, hellingploeg en de groenploeg verdienen daarin een speciale vermelding. Deze twee ploegen begeven zich weer of géén weer naar buiten om hun taken te verrichten en met zeer goede en zichtbare resultaten! 

De Maandagploeg bestaat voor een groot gedeelte uit leden van een zekere leeftijd. Mede door de sfeer en omdat de vorige pachtster, Suzan, de mannen zo verwende met koffie, koek, maaltijden en haar 'wereldberoemde' soep (in Niekark en wijde omgeving bekend) was er zelfs sprake van een wachtlijst voor deze ploeg. Jeanette heeft deze goede zorg overgenomen en nu doen Dennis en Corin, de huidige clubhuisbeheerders, dit, zelfs met inbegrip van dezelfde wereldberoemde soep.

De hellingploeg zorgt er, onder leiding van de havenmeester, voor dat alle boten in het najaar vakkundig en veilig op de kant worden gezet en, in het voorjaar, weer in hun natuurlijke omgeving, het water, worden uitgezet. En dat is zeer nauwkeurig en verantwoordelijk werk. 

gastank2

Maandagploeg

wil je meer zien wat deze heren en dames allemaal voor werk verzetten - klik dan op deze link

fotoalbum van René te Pas en Frans Tempelman


Vrijwilligers

maandagploeg in 2013

 

Z&MV DE ZUIDWAL

logo-zuidwal-trans

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:
Hulckesteijn 4
3861 MZ NIJKERK

Correspondentieadres:
Postbus 220
3860 AE NIJKERK

BEL ONS

Clubhuis: 033 303 07 75

Havenmeester: 06-30422407