Slotweekend Vaarseizoen

zaterdag 26 september 2020

 
Vervolgdata
zondag 27 september 2020
Tijd
start om 11:00 uur
Locatie
Clubhuis De Zuidwal
 

Voor het slotweekend, zaterdag 26 en zondag 27 september zijn wij nog bezig met de invulling. Naast de vaste activiteiten, de Ouwe Sokken Race (georganiseerd door de Wedstrijdcommissie) en de kofferbakverkoop, willen wij dit jaar ook een Zeskamp gaan organiseren op de zaterdag.

Verdere informatie over het programma van dit weekend volgt nog, maar we kunnen u al wel het volgende verklappen:

Op zaterdagmiddag komen tussen 14:00-17:00 “De Kajuitzangers” bij ons optreden. Shantykoor “De Kajuitzangers” is ontstaan door een groep enthousiaste watersporters uit de jachthaven “Watersport Vereniging Nulde” met een speciale voorkeur voor zeeman- en shantyliederen. Wij vinden het ontzettend leuk dat zij bij ons willen komen optreden, dus we hopen dat u massaal komt!

knipsel-kajuitzangers 2

https://www.dekajuitzangers.nl/

Op zaterdagavond komt de band “The Gents” bij ons optreden. Dit is een gezelschap van vijf heren en “The Gents” spelen een uiteenlopend repertoire: rock, funk en soul covers uit het vorige en huidige millennium, en ook steeds meer eigen nummers, zowel Engels- als Nederlandstalig. Zij zijn heerlijk om gewoon naar te luisteren maar ook geschikt om lekker op te swingen! Wij hopen dat u ook voor hen massaal naar de Zuidwal komt!

knipsel-gents 2

http://www.runtothegents.nl/

 

 

Z&MV DE ZUIDWAL

80-jaar-logo 2

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:
Hulckesteijn 4
3861 MZ NIJKERK

Correspondentieadres:
Postbus 220
3860 AE NIJKERK

BEL ONS

Clubhuis: 033 303 07 75

Havenmeester: 06-30422407