Verslag Haventeam

Geplaatst op 02-12-2021  -  Categorie: Algemeen

Zoals in ons clubblad reeds aangekondigd is de Maandagploeg begonnen met zijn werkzaamheden van seizoen 2021/2022.

We zijn begonnen met de renovatie van de D-steiger, deze was aan de beurt voor groot onderhoud.

De hoofdsteiger is voor een deel in de takels gehangen en de drijvers zijn gedemonteerd en naar de wal gevaren. Hier zijn ze schoongespoten, afgekrabd en ontdaan van de aangroei (kokkels). Daarna zijn ze gecontroleerd op schade en roestvorming en zijn ze in de primer geschilderd. Als dat klaar is worden ze afgewerkt door er een beschermende laag op aan te brengen.

Hierna gaan we, als er op tijd geleverd kan worden een nieuw dek op de steiger aanbrengen in de vorm van roosters. We hadden al aangegeven dat van dat nieuwe dek een proefstuk was aangebracht op de B-steiger. De reacties op dat proefstuk waren overwegend positief, reden voor ons om hiermee door te gaan. Op dit moment lopen de offerteaanvragen en willen we, afhankelijk van prijs en levertijd zo spoedig mogelijk een keuze maken voor een leverancier.

Ook een toegang naar steiger 4 in de Buitenhaven is al gerealiseerd. Er is een nieuw paadje aangelegd door de grasstrook, hierdoor kon het bestaande groen in de vorm van de heg en aanplant intact blijven.

Verder gaan we nog aan de slag met het voorbereiden van de WiFi aanleg in onze haven. We leggen in eigen beheer de hardware aan waarna de leverancier de reeds op voorraad liggende WiFi attributen komt installeren en aansluiten en het systeem in werking stellen.

Tot zover even ons verslag.

Met vriendelijke groet van het Haventeam,

Havenmeester Maarten en Havencommissarissen Frits en Bert


Z&MV DE ZUIDWAL

logo-zuidwal-trans

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:
Hulckesteijn 4
3861 MZ NIJKERK

Correspondentieadres:
Postbus 220
3860 AE NIJKERK

BEL ONS

Clubhuis: 033 303 07 75

Havenmeester: 06-30422407