Rondje Pampus 2023

pampus-mWedstrijdbaan en Motorgebruik

Startlijn:            

Zal worden neergelegd door de wedstrijdcommissie en besproken tijdens het palaver. Alternatief is de startlijn tussen de paal op de pier en boei 1 (zoals de woensdagavond start)

 

Belangrijk:        

Op de randmeren (van Start naar boei IJM 3 en terug vanaf IJM 3 naar  finish) dienen alle vaargeul boeien gerespecteerd te worden. Voorbij de IJM 3 op het Markermeer mag “vrij“ worden gevaren.

 

Finish:                

Binnen de havenhoofden van de Zuidwal. Rechte lijn tussen vlaggenmast bij de brandstofpomp in de haven en een markering aan de overkant:

 

Eventuele tussentijdse aanpassingen van de baan worden telefonisch en/of per SMS- Whatsapp aan de deelnemers doorgegeven.


Naam: Inschrijfformulier Rondje Pampus 2023
Type: docx
Grootte: 1.18 MB
 Download


Naam: Flyer Rondje Pampus 2023
Type: pdf
Grootte: 182 kB
 Download

Rondje Pampus

24 juni 2023

Reglement Rondje Pampus

wedstrijdreglement

rondjepampus

Open inschrijving WSV Nulde & Sailhorse Club

Rondje Pampus wordt georganiseerd voor en door leden van Z&MV De Zuidwal. Dit jaar zijn ook leden van WSV Nulde (onze buurman aan de andere kant van de sluis) en de enthousiaste zeilers van de Sailhorse Club uitgenodigd om deel te nemen. Speciaal voor hen is het mogelijk om kostenloos de dag voorafgaand én indien nodig de dag erna in onze haven te overnachten. De kosten voor deelname zijn voor leden en niet-leden gelijk: 15 euro per boot. Het zeilersontbijt vanaf 8 uur s'ochtends is 5 euro pp.

 

Inschrijven voor niet-leden kan tot en met 20 juni 2023 door een e-mail te sturen naar djirtsdew.[antispam].@dezuidwal.nl .  Opgeven kan door de scheepsnaam, scheepstype, naam van de schipper, mobiele nummer en totaal aantal bemanningsleden door te geven. 

 

 

Z&MV DE ZUIDWAL

logo-zuidwal-trans

ADRESGEGEVENS

Bezoekadres:
Hulckesteijn 4
3861 MZ NIJKERK

Correspondentieadres:
Postbus 220
3860 AE NIJKERK

BEL ONS

Clubhuis: 033 303 07 75

Havenmeester: 06-30422407